Kezdőlap » Páternoszter » Páternoszter rendszerű irattárolás

Páternoszter rendszerű irattárolás

A tároló páternoszter mind a helymegtakarítás, mind az információ feldolgozás hatékonysága által jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeit.

 páternoszter   A tároló páternoszter egy modern, számítógép által vezérelt automatikus irattároló eszköz. A beltéri magasság maximális kihasználása révén a drága irodai terek hatékonyabban hasznosíthatók. A kívánt iratok egy gombnyomásra, pár másodperc alatt rendelkezésre állnak. Az iratok keresésével eltöltött hosszú idő, valamint nehezen nyíló irattároló szekrények előtti fáradságos hajlongás már a múlté. A páternoszter segítségével minden dokumentum a felhasználó számára egy munkaszinten, automatikusan jelenik meg, támogatva ezáltal napjaink modern irodájának kézzel végzett tevékenységeit.

Előnyök

Helymegtakarítás – A rendelkezésre álló belmagasság maximális kitöltésével , a drága irodai tér hatékonyabban használható ki. A kényelmesen használt irattároló szekrények segítségével a páternoszter gyakorlatilag felére csökkenti a tárolóhelyet.

Időnyerés – Egy gomb megnyomásakor az irattári rendszer elvárásunknak megfelelően intézkedik pár másodpercen belül. Hagyományos irattároló rendszereknél az áru keresésével elvesztegetett értékes idő már a múlté.

Dokumentumok védelme – A zárható ajtóknak köszönhetően a fontos dokumentumok a por ellen védettek. A további rendelhető opciók tartalmazhatják a PIN-kódos hozzáférést és a tűzvédelmet is.

Szoftver – Ha a speciális Office szoftvert alkalmazzuk, a páternoszter lesz az iroda középpontja, integrálja az összes fizikai és elektronikai adattárolást.

Munkavédelmi és biztonsági szabályozások kialakítása az irodában jóval könnyebb mint korábban. A páternoszter segít Önnek, hogy a személyi sérülés kockázatát minimálisra csökkentsük azáltal, hogy a kézi vezérlés segítségével a könnyű és nehéz tárgyakat egy mozdulattal –akár a legmagasabb pontra is- a helyükre juttatjuk.

Ábra

Specifikáció

A páternoszter különböző méretekben és többféle külső megjelenésben is elérhető. Alapelv, hogy minden modell a célnak megfelelően maximálisan kielégítse a megrendelők követelményeit. A berendezéshez számos multimédiás eszköz csatlakoztatható.

Logistor® Raktartechnika Kft

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s