Kezdőlap » Gördíthető állványok » A gördíthető állványok leírása

A gördíthető állványok leírása

anim2.gifA gördíthetõ állvány egy mozgatható alvázra szerelt könnyû állványsor, vagy sorok. Az állványegységeket a vezetõ- és járósíneken mozgathatjuk toló fogantyúval, hajtókarral, vagy villanymotoros hajtással. Az állvány egységek helytakarékosan egymáshoz gördíthetõk.

A LOGISTOR Kft A SÍNEN GÖRDÍTHETŐ TÁROLÓRENDSZEREK SPECIALISTÁJA

a saját fejlesztésű ” logiMobil ” kompakt állványrendszerek alkalmazásával azonos alapterületen 80-90%-os kapacítás növekedés érhető el a hagyományos elrendezéssel szemben!

a ” logiMobil ” állványok felhasználhatók irattárakban, könyvtárakban, raktárakban és mindenütt, ahol kis alapterületen sok anyag tárolását kell megoldani.

a ” logiMobil ” rendszereknél csak egyetlen kezelő utat kell biztosítani, mert a szekrények elmozdításával mindig ott nyitunk folyosót ahol az a keresett anyag eléréséhez szükséges.

a ” logiMobil ” hegesztett keretekre épített könnyű állványszerkezetek kerekeken gördülnek az állványsor alapját képező acél síneken. a szekrények mozgatását terheletlen és terhelt állapotban is meglepően könnyűvé teszi az alkalmazott padlólánc hajtás, melyet esztétikus, háromküllős hajtókarral lehet működésbe hozni.

a ” logiMobil ” standard méretei:

a ” logiMobil ” -nak nincsenek kötöttségei, mert mindig a felhasználó igényeinek és lehetőségeinek figyelembevételével méretre készülnek, akár bútorszerű megjelenéssel is !

a ” logiMobil ” gördíthető tárolók felépítményét horganyzott és pórszórt kivitelben, széles színválasztékkal gyártjuk megrendelőink számára.
KAPCSOLAT:
Telefon 06 29 342 224
Fax        06 29 345 053

Email: info@logistor.hu

Logistor® Raktartechnika kft.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s