Kezdőlap » Gördíthető állványok » Gördíthető állványok szűkös raktárakba

Gördíthető állványok szűkös raktárakba

Például Patikákba!

A logiMobil gördíthető állványrendszer megépítésével, 85%-os tároló felület növekedést értünk el a Radó Patikában Tiszacsegén.

A beépített logiMobil gördíthető tároló állványokon elhelyezett gyógyszerek könnyedén, az összezárt állványokon is áttekinthetők.
logiMobil fotó>
A logiMobil gördíthető állványok felülete fényes horganyzott, rozsdamentes jellegű, könnyen tisztántartható. A háromküllős hajtókarok segítségével akár egyszerre az összes tároló állvány elmozdítható a kívánt helyen folyosó nyitható.
A logiMobil gördíthető rendszer segítségével könnyebbé és gyorsabbá vált a kiszolgálás, egyszerűsödött a raktári munka.

Egy felhasználónk véleménye:

“A gyógyszertár raktárának területe 15,4 m2, melyen korábban 15 db 8 polcos szekrényben, 111,6 folyóméter hosszon tartottuk az árukészletet. A 37 cm mély polcokon az összes terület 41,29 m2. Logisor Kft. honlapján ajánlott könyvtári gördíthető állványok mintájára tervezett -nem fedett oldalú – raktári polcokat e szűk helyre terveztük a következő méretekkel: – a polcrendszer két végén lévő fix állványok 30 cm mélyek – a 4 db gördíthető állvány szélessége 53 cm úgy, hogy a kétoldali használat érdekében középre alacsony elválasztó falat épített be a Kft. (4.sz. kép), – a tároló azintek száma 8, a szintek magassága 32 cm – az állványok közötti közlekedő folyosó 72 cm, így az állványok teljes hossza 344 cm. Az állványok szélessége 240 cm (a tekerő karokkal 250 cm), így a teljes rendeszer elfért 9 m2-en úgy, hogy a rakodási folyó-méter 192, a polcok hasznos területe 53,76 m2 lett. Nagyobb raktárban a méretek természetesen növelhetők. A 4 db gördíthető állványt könnyen lehet egyszerre mozgatni. A polcok teljes terhelhetősége 120 kg, ami egy gyógyszertárban nehezen kihasználható lehetőség. Az állvány burkolatlansága lehetőség az áruk gyors áttekintéséhez és kereséséhez. Az első hónapok tapasztalata nagyon kedvező. Csengeryné Radó Katalin gyógyszerész”

Hirdetés>

Logistor® Raktartechnika Kft

Reklámok

3 thoughts on “Gördíthető állványok szűkös raktárakba

  1. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images
    aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.

    I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s